Magadról nem akarsz beszélni? - Színházi látogatás

2018-11-30

Délután találkoztunk a felnőtt csoporttal a Trafik étteremben. Itt, ahogy az elmúlt alkalommal is, bemutattuk a programot, előhívtuk a résztvevők színházzal kapcsolatos élményeit. Beszéltünk arról is, hogy milyen fantáziáik vannak az esti előadásról. Közben megvacsoráztunk oldott, barátságos hangulatban.

Ezután a készülő darabunk dramaturgja is beszélgetett a résztvevőkkel, inspirációt, élményeket gyűjtve, majd elindultunk a Művészetek és Irodalom Házába megnézni a a Magadról nem akarsz beszélni? beszélni című érzékenyítő előadást.

Az előadás után az alkotókkal tartott beszélgetésen is aktívan részt vettek a csoport tagjai, közösen dolgoztuk fel az élményeket, beszélgettünk a darabról, arról hogyan hatott ránk, rájuk.

Érkezett Gilvánfáról még 17 diák is. Velük az előadás előtt volt egy rövid hangolódás, majd ők is megnézték az előadást, szintén részt vettek alkotókkal folyó beszélgetésen.Ezek után egy közös gyrosozás alatt feldogozták az előadáson látottak alapján megszületett érzéseiket, gondolataikat.

Folytatjuk, további közös élményeket szerzünk ☺

Köszönjük hogy eljöttetek, velünk tartottatok ☺

 

Képek Facebook oldalunkon: Magadról nem akarsz beszélni? - Színházi látogatás

 

Vissza